Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Fem pinya! Primer contacte amb la llengua (nivell A1)

Un material per a l’ensenyament del valencià com a segona llengua que mira de facilitar l’aprenentatge de l’idioma a totes les persones que han arribat fa poc a la Comunitat Valenciana o que viuen ací i no el coneixen.


- Primer contacte, equiparable a un A1. Està centrat en la realitat més immediata (u mateix i l’entorn i els objectes més pròxims: la família, la casa, el centre escolar, el carrer, la roba, el menjar...). El vocabulari i les estructures lingüístiques són els més elementals.
- Una proposta flexible, que abasta el 2n i el 3r cicle de Primària, amb il·lustracions a tot color i continguts adaptats als interessos de l’alumnat d’aquesta etapa.
- Útil per a qualsevol persona que conega els mecanismes bàsics de la lectoescriptura i vulga millorar la competència lingüística en valencià.
- Recomanable també per a alumnes que presenten dificultats d’aprenentatge i necessiten material de reforç per a consolidar la competència lingüística.
- Llegir en valencià i escoltar-lo és una bona manera d’aprendre’l, però disposar de material didàctic senzill i pràctic amb abundància d’exemples i d’àudios, com Fem pinya!, ajuda a entendre l’estructura i el funcionament de l’idioma i a consolidar i ampliar el vocabulari.
- Tant les persones nouvingudes com les que no coneixen del tot la nostra cultura aprendran a comunicar-se oralment i per escrit en valencià i descobriran, a més, aspectes de la nostra història, paisatges, tradicions i formes de viure, però fugint de tòpics i estereotips.
- El quadern fomenta el diàleg intercultural, perquè facilita l’intercanvi d’idees i posa en valor la riquesa que aporta la diversitat a les aules i a la societat.

Pots consultar els nostres nous projectes educatius en educacio.bromera.com.

Núm. col·lecció: 12
Pàgines: 80
ISBN: 9788413586670
Format: 22 x 29 cm
Enquadernació: Grapa
Coberta: Carles Barrios