Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Merrick. L'home elefant

Premi de Teatre Infantil Escalante 2021.

La veritable i meravellosa vida de l'home elefant. Plena d'esperança i resiliència a pesar de la maldat humana. Possiblement, el primer cas documentat sobre assetjament emocional de la història.

A causa de les deformacions físiques, Joseph Merrick va viure situacions molt dures que superà amb esperança i sense un gram de maldat. La pèrdua de sa mare, el maltractament per part de son pare o l’explotació del seu físic com a raresa de circ són alguns dels episodis de la difícil però meravellosa vida d’aquest home, un bon exemple de bondat humana.

Joseph Merrick, l'home elefant, era l'ésser més humà que ha donat la humanitat.

Autoria: Emili Chaqués
Núm. col·lecció: 62
Edat: Des de 10 fins a 16 anys
Pàgines: 160
ISBN: 9788413584744
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Il·lustració: Javier Lacasta Llácer

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Emili Chaqués

Emili Chaqués (Sueca) és llicenciat en Traducció i Interpretació per la UMH d’Elx, postgraduat en Teatre en l’Educació per la Universitat de València, en Creació de Guions de Cinema Fantàstic i Ficció Contemporània per la UOC i diplomat per la New York Conservatory for Dramatic Arts per a especialitzar-se en Teatre Musical a Broadway.
Ha protagonitzat obres com Federico: Función sin título, paper que li va valdre la candidatura al Millor Actor Revelació en els Premis AAPV del 2019. El 2022 va ser l'encarregat de dirigir i escriure Cent de Fuster al Teatre Principal de València, pel centenari del naixement de l’assagista Joan Fuster.