Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Valencià 1r EP. Projecte Fèrtil

Valencià per a 1r de Primària adaptat a la LOMLOE, que posa el focus en la comunicació i que està coordinat amb els llibres de Castellà per a evitar duplicitats i mantindre l’alumnat connectat. Aquest llibre pertany al Projecte Fèrtil, que està pensat per a alumnat valencianoparlant.

Aquest projecte inclou com a eixos vertebradors els objectius de desenvolupament sostenible de l'Agenda 2030, a fi que els xiquets i xiquetes adopten mesures urgents davant la degradació del medi ambient, identifiquen els beneficis d'un consum responsable, adquirisquen hàbits de vida saludables, valoren positivament la diversitat personal i cultura, detecten situacions de desigualtat i exclusió, resolguen els conflictes de manera pacífica, i utilitzen els recursos digitals i tecnològics d'una manera ètica.

• Cada llibre conté 12 seqüències didàctiques amb accés a l’entorn virtual d’aprenentatge.

•  A més, s’acompanya d’un quadern opcional per a l’alumnat.

• Tractament integrat de llengües (TIL), que permet transferir coneixements d’una llengua a una altra i, per tant, augmentar la competència plurilingüe. Per això, està coordinat amb el llibre de Castellà, de manera que s’eviten duplicitats.

Enfocament comunicatiu, perquè una llengua que s’usa és una llengua viva.

• Es combina l’aprenentatge cooperatiu, les activitats dialògiques de reflexió i el desenvolupament de la intel·ligència emocional amb propostes de treball individual.

• En el primer curs, es fa una transició progressiva de la majúscula a la minúscula, pensant en la diversitat de l’aula. Hi ha un treball contextualitzat de la lectoescriptura, perquè l’aprenentatge siga significatiu.

• Creació d’itineraris de lectura, per mitjà d’una selecció de textos de tots els gèneres que dona visibilitat als referents femenins.

Rúbriques d’autoavaluació i coavaluació, per a integrar la reflexió com a part del procés d’aprenentatge.

Llicència digital per a l'alumnat que li dona accés a tots els recursos i possibilita l'avalucació per part del professorat.

MATERIALS PER AL PROFESSORAT

Guia d'atenció a la diversitat

Programació d'aula

llicència digital amb accés a un entorn d'aprenentatge virtual i tots els seus recursos.

Troba més informació a https://llengua.bromera.com

Productes associats

Núm. col·lecció: 80
Pàgines: 208
ISBN: 9788413582276
Format: 22 x 29 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra