Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Una habitació als núvols

A l’estiu, Balma es trasllada a l’andana després de demanar als seus pares una habitació pròpia i allunyada dels seus germans menuts. Allí, troba una foto del seu rebesavi, Daniel, que era pilot i va morir jove en un accident d’avió.

Disposta a saber més sobre el seu avantpassat, els seus pares li presenten el senyor Bellver, un home major que li explicarà moltes coses sobre Daniel i el món de l’aviació. Però no tot és tan bonic...

Amb l’inici del curs, Balma comença a conviure amb nous companys i companyes en un nou institut, li baixa la regla per primera vegada, discuteix amb els xics de classe sobre si una dona pot ser pilot i un ésser estimat mor. Tot això farà que Balma s’endinse en la tristesa i la preocupació.

Per sort, tot comença a canviar quan la iaia Elisa li regala el diari personal del rebesavi Daniel i amb la visita a classe d’una aviadora que esdevindrà el seu referent.

Una història que ens omplirà d’optimisme i confiança per a fer front als obstacles que ens posa la vida.

Autoria: Teresa Broseta, Patricia Campos
Núm. col·lecció: 11
Edat: Des de 10 fins a 14 anys
Pàgines: 114
ISBN: 9788413585482
Format: 15 x 23,2 cm
Enquadernació: Tapa dura
Il·lustració: César Barceló

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Teresa Broseta

Teresa Broseta (València, 1963) és coneguda especialment per la seua obra dedicada al públic infantil i juvenil, tot i que ha escrit també narrativa per a adults. Les seues obres han sigut reconegudes amb premis com el València de Narrativa per El dia de demà, el de Narrativa Infantil Carmesina de la Safor per La botiga del Carme, el de Narrativa Infantil Vicent Silvestre per Les costures del món i L’illa a la deriva o el de Teatre Infantil Xaro Vidal per No puges a l’andana. També ha publicat els llibres Supermara, superheroïna per sorpresa, L’escarabat de Khaili i Ayrin de les Alcusses, entre altres.

Patricia Campos

Patricia Campos (Onda, 1977) és una aviadora, entrenadora de futbol, cooperant i activista a favor dels drets de les dones i dels més pobres. Va estudiar Comunicació Audiovisual, però en 2005 es va incorporar a les Forces Armades d'Espanya i l'any següent es va convertir en pilot. Més endavant es va convertir en entrenadora de futbol i va esdevindre la primera entrenadora europea d'un equip professional americà. A més a més, en 2013 va publicar la seua autobiografia: Tierra, mar y aire.