Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Cullera Runner

Premi Novel·la i Falles Ciutat de Cullera

Any 2082. Irene, una agent especial dels Serveis Generals de Seguretat té la missió d’assegurar la vida de Nicolau Oliver, el científic a qui l’algoritme atribueix l’única possibilitat de salvar el món davant del desastre ecològic que pateix la Terra. Només hi ha un problema, passarà les Falles en Nova Cullera, un dels llocs més perillosos del planeta.

Cullera Runner és una novel·la que barreja els millors elements de la ciència-ficció i l'humor més autèntic per oferir als lectors una visió única d'un futur on fins i tot una festa tradicional pot ser focus d’intriga i aventures.

Autoria: Leo Climent
Núm. col·lecció: 352
Pàgines: 168
ISBN: 9788413586212
Format: 15 x 23,2 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Leo Climent

Leo Climent (Alcàsser, 1957) és psicòleg, mestre i professor de secundària. Des dels anys 80, ha col·laborat en diverses campanyes de promoció del valencià i, d'altra banda, ha participat en cursos de reciclatge del professorat i en l'elaboració de llibres de text. A més a més, combina la docència amb l'escriptura, i és autor de novel·les com La Vall dels oblidats i Un cel sense estrelles. Amb Per la senda de les flors ha estat guardonat amb el Premi Literari "Novela i Falles" de Cullera.