Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Aures

La pèrdua de l’únic record material d’una mare, la dificultat de superar una agressió sexual, observadors inusuals de relacions humanes... Objectes, sensacions i relacions desperten records i emocions en els protagonistes.

Un recull de relats en què es respiren vents comuns que els connecten entre sí i formen un mosaic que reflecteix l’actualitat. Aures que ens fan reflexionar entorn de la mort, la por, la família i les noves oportunitats, entre d’altres.

Llegir Aures és deixar que els vents afins ens embolcallin, ens atrapin i ens transformin.

Recupera personatges emblemàtics de Ravals.

Autoria: Montserrat Morera Escarré
Núm. col·lecció: 348
Edat: Des de 16 fins 99 anys
Pàgines: 208
ISBN: 9788413585451
Format: Paper
Enquadernació: Rústega amb solapes
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Montserrat Morera Escarré

Montserrat Morera (Barcelona, 1952) va nàixer al barri del Raval, on es desenvolupa l’acció de la novel·la, tot i que viu a Vilassar de Dalt. És professora per vocació i l'apassiona escriure.. Es va llicenciar en Filologia Hispànica, es va diplomar en Sociologia i es va doctorar en l'any 1994 amb una tesi sobre la metàfora i les seues relacions amb l'aprenentatge. També ha participat en tallers d'escriptura i projectes de foment de la lectura i ha publicat textos acadèmics i de ficció. És autora de les novel·les Escut i altres contes i Perfum d'almesc i de llibres i publicacions en revistes especialitzades, materials didàctics i novel·la juvenil. Des del 2012 manté el blog Temps de metàfora on ressenya el que llegeix. Va guanyar el premi Núvol de relats curts 2017 i el premi Tinet de relats curts de la ciutat de Tarragona en 2021. La seua novel·la Ravals es va publicar a l’Eclèctica l’any 2022 amb gran acceptació.