Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Deliri

Tot i que havia tingut el pressentiment que la seua dona l’enganyava des de feia temps, la constatació de la infidelitat no deixa de ser un fort sotrac per a ell. Així ho comprova el protagonista d’aquest relat quan torna un divendres de matí a casa i descobreix que la seua dona li fa el salt amb un dels seus millors amics. Per a venjar-se, decideix anar-se’n el cap de setmana a la capital del Túria. Però ni València és Sodoma i Gomorra, ni durant el cap de setmana viurà la mena d’aventures que s’imaginava, tot al contrari: la disbauxa esdevé un desvari i la novel·la eròtica, una novel·la negra.

En Deliri res no és el que sembla. Es tracta d’una obra que, a més de reflectir una visió d’una València imaginària, té tots els ingredients d’una novel·la eròtica, però presentats d’una manera original i transgressora. Amb un llenguatge clar i un estil directe, l’autor dibuixa uns personatges que recorden figures recurrents de la literatura universal.

Autoria: Josep Penadés
Núm. col·lecció: 263
Pàgines: 264
ISBN: 9788490266281
Format: 15 x 23,2 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Josep Penadés

Josep Penadés (1967, Albaida) és professor de biologia i geologia a l’IES José Segrelles d’Albaida. Segons explica, la crisi dels quaranta anys li va encomanar la dèria d’escriure amb intencions literàries. Així, ha publicat uns quants relats curts durant els últims anys a la revista literària La lluna en un cove. L’any 2012 va publicar La llibertat en flames, una novel·la amb rerefons ecologista, i el 2015 va guanyar per primera vegada el Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida amb Deliri.