Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El temps dels errors

Amb la independència del Marroc, les prostitutes i els espanyols desapareixen de la vida quotidiana del nou estat, i el protagonista d’aquest relat, que es movia entre aquests dos eixos, contempla com el seu món particular s’enfonsa. El nen que vagarejava pels carrers de Tànger en l’anterior novel·la de Xukri, El pa de cada dia, ha ingressat ja a l’escola. I amb l’adquisició de cultura creixeran els seus anhels de convertir-se en professor dels més pobres. Saber llegir el durà a devorar els llibres, conscient que ha de recuperar el temps perdut, el temps en què la seua vida era poc menys que un infern. Inicia, així, la seua carrera com a escriptor i un replantejament de tota la seua existència.

La història apassionant d’El temps dels errors ens acosta a uns estils de vida molt peculiars, allunyats del discurs oficial dels governants del Marroc. Amb les seues vivències, Xukri ens ajuda a comprendre la situació de pobresa i emigració del nord d’Àfrica, perquè aquest llibre autobiogrà-fic, que ha commogut milers de lectors, no és només la història de Xukri, sinó també la biografia d’una bona part del poble marroquí.

Autoria: Mohamed Xukri
Núm. col·lecció: 23
Pàgines: 240
ISBN: 9788476606032
Format: 15 x 23,5 cm
Traducció: IssaÏes Minetto i Vicent Carles Navarro. Rev. ling.: Josep Franco
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Mohamed Xukri

Mohamed Xukri (El Rif, 1935 - Rabat, 2003) fou un escriptor marroquí. La seua obra més coneguda és El pa de cada dia, una de les novel·les més importants de la literatura magrebina. Aquesta descriu la pobresa, la fam extrema i la misèria que va viure la regió del Rif durant el període colonial. Va ser publicada al Marroc el 1982, però va ser censurada fins al 2000 per part del ministre d'Interior Driss Basri, que considerava l'obra immoral i pornogràfica.