Eclipsi


La crítica literària Marina Mercadal no sap que el dia de l’eclipsi anular de sol canviarà per sempre la seua vida. Una vida que va començar a trontollar mesos abans, quan va patir un accident de trànsit de conseqüències dramàtiques. La reacció primera és la d’iniciar una escapada: deixa enrere la casa i la ciutat, però no aconsegueix fugir de si mateixa.

Escrita en primera persona, aquesta novel·la, I Premi Bancaixa de Narrativa VAE, descriu el procés d’autodestrucció en què s’endinsa voluntàriament la protagonista. A través del relat de fets insignificants o dels records que afloren vius en els moments de lucidesa de Marina Mercadal, el lector aconsegueix aprofundir en la personalitat d’aquesta dona turmentada, que no el deixarà indiferent.

Autoria: Esperança Camps
Núm. col·lecció: 134
Pàgines: 168
ISBN: 9788498241747
Format: 15 x 23,5 cm
Coberta: Bernat Gutiérrez

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Esperança Camps

Esperança Camps (Ciutadella de Menorca, 1964) fa més de vint anys que viu a València, on treballa de periodista. Com a narradora, ha publicat tres novel·les a Edicions Bromera: Enllà de la mar, Premi Joanot Martorell[nbsp] i Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians; Quan la lluna escampa els morts, Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira, i Eclipsi, Premi de Narrativa Vicent Andrés Estellés. Amb El cos deshabitat, va guanyar el Premi «El lector de l’Odissea». També cultiva la narrativa breu i ha publicat diversos relats en volums individuals o col·lectius. L’experiència més recent en aquest darrer gènere és la del col·lectiu Unai Siset, del qual forma part i que ha publicat el llibre de relats Subsòl.