Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Naufragi a la neu

 

Premi Blai Bellver de Narrativa

 

Cristina admet la seua derrota quan puja al tren que la portarà a un refugi de muntanya reconvertit en residència per a joves creadors. Fins ara ha dut una vida desordenada i tot el que ha intentat per a sortir-se’n ha fallat. L’opció d’escriure la novel·la que fa temps que porta dins és la taula de nàufrag a què s’aferra per a tornar-ho a provar. Envoltada només del blanc de la neu, la veu de la protagonista s’entrecreua amb els fragments de la novel·la que pren vida a poc a poc: la història de Paco el Moix, un pinxo que planeja l’atracament a una sucursal bancària, el gran colp que li permetrà retirar-se.

Naufragi a la neu, Premi Blai Bellver de Narrativa, convida el lector a pujar al tren amb la protagonista i a acceptar el joc narratiu que se li planteja. Amb la lectura de les primeres frases, es posa en marxa l’engranatge d’una història dins de l’altra. Així, a mesura que avança la novel·la que escriu Cristina, es trenquen els límits que separen realitat i ficció i se’ns van descobrint les claus per a conéixer la jove i els fantasmes que l’habiten.

 

Autoria: Esperança Camps
Núm. col·lecció: 218
Pàgines: 216
ISBN: 9788490260630
Format: 15 x 23,2 cm
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Esperança Camps

Esperança Camps (Ciutadella de Menorca, 1964) fa més de vint anys que viu a València, on treballa de periodista. Com a narradora, ha publicat tres novel·les a Edicions Bromera: Enllà de la mar, Premi Joanot Martorell[nbsp] i Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians; Quan la lluna escampa els morts, Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira, i Eclipsi, Premi de Narrativa Vicent Andrés Estellés. Amb El cos deshabitat, va guanyar el Premi «El lector de l’Odissea». També cultiva la narrativa breu i ha publicat diversos relats en volums individuals o col·lectius. L’experiència més recent en aquest darrer gènere és la del col·lectiu Unai Siset, del qual forma part i que ha publicat el llibre de relats Subsòl.