Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'extensió del temps

PREMI ENRIC VALOR DE NOVEL·LA

 

Llibre de viatges, novel·la, dietari, memòries, poesia... L'extensió del temps participa de diversos gèneres per a mostrar-nos el temps interior d'un novel·lista. Dos viatges, dos allunyaments de la rutina, serveixen per a introduir-nos als orígens d'un món narratiu i, alhora, per a penetrar en la realitat immediata i en els mecanismes que condueixen a la literatura. Un llibre amb rerefons teòric, però també suggeridor, vital, humà, on l'autor ha fet servir la ficció com a vehicle de les seues reflexions.

Autoria: Xulio Ricardo Trigo
Núm. col·lecció: 43
Pàgines: 232
ISBN: 9788476602768
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Temeraire, de William Turner

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Xulio Ricardo Trigo

Xulio Ricardo Trigo (Betanzos, 1959) és novel·lista, poeta i traductor. L'any 1965 ell i tota la seua família se'n van anar a viure a València. Va ser redactor de les pàgines culturals del Diari de Barcelona i va dirigir les pàgines literàries del setmanari El Temps. També ha col·laborat en altres diaris escrivint articles literaris, així com en algunes revistes.

Des del 1994 es dedica en exclusiva a la literatura. La seua obra ha estat premiada amb el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians, en dues ocasions, per La desaparició d'Evelyn i El llibre de la quietud; el Premi Enric Valor de Novel·la per L'extensió del temps; el Premi Joanot Martorell de Narrativa per Fado, i el Premi València de Poesia per La veritat cansa, entre altres.