L'extensió del temps

PREMI ENRIC VALOR DE NOVEL·LA

 

Llibre de viatges, novel·la, dietari, memòries, poesia... L'extensió del temps participa de diversos gèneres per a mostrar-nos el temps interior d'un novel·lista. Dos viatges, dos allunyaments de la rutina, serveixen per a introduir-nos als orígens d'un món narratiu i, alhora, per a penetrar en la realitat immediata i en els mecanismes que condueixen a la literatura. Un llibre amb rerefons teòric, però també suggeridor, vital, humà, on l'autor ha fet servir la ficció com a vehicle de les seues reflexions.

Autoria: Xulio Ricardo Trigo
Núm. col·lecció: 43
Pàgines: 232
ISBN: 9788476602768
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Temeraire, de William Turner

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Xulio Ricardo Trigo

Xulio Ricardo Trigo (Betanzos, 1959) és novel·lista, poeta i traductor. L'any 1965 ell i tota la seua família se'n van anar a viure a València. Va ser redactor de les pàgines culturals del Diari de Barcelona i va dirigir les pàgines literàries del setmanari El Temps. També ha col·laborat en altres diaris escrivint articles literaris, així com en algunes revistes.

Des del 1994 es dedica en exclusiva a la literatura. La seua obra ha estat premiada amb el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians, en dues ocasions, per La desaparició d'Evelyn i El llibre de la quietud; el Premi Enric Valor de Novel·la per L'extensió del temps; el Premi Joanot Martorell de Narrativa per Fado, i el Premi València de Poesia per La veritat cansa, entre altres.