Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Fado

Què mou l'Albert Martí
—professor universitari, neuròtic militant, viatger metòdic— a trencar amb el seu passat i a instal·lar-se en una petita ciutat portuguesa? Tot indica que la descoberta de la Maria Souza en la Pensao do Arco, una joveníssima criatura assetjada per tradicions d'essències indestructibles, ha fet trontollar els seus objectius. L'Albert s'integra en aquest espai de ritmes mil·lenaris, però el lector s'adonarà aviat que hi ha alguna cosa més enllà del que suggereixen les aparences.

Autoria: Xulio Ricardo Trigo
Núm. col·lecció: 54
Pàgines: 184
ISBN: 9788476603680
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Xulio Ricardo Trigo

Xulio Ricardo Trigo (Betanzos, 1959) és novel·lista, poeta i traductor. L'any 1965 ell i tota la seua família se'n van anar a viure a València. Va ser redactor de les pàgines culturals del Diari de Barcelona i va dirigir les pàgines literàries del setmanari El Temps. També ha col·laborat en altres diaris escrivint articles literaris, així com en algunes revistes.

Des del 1994 es dedica en exclusiva a la literatura. La seua obra ha estat premiada amb el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians, en dues ocasions, per La desaparició d'Evelyn i El llibre de la quietud; el Premi Enric Valor de Novel·la per L'extensió del temps; el Premi Joanot Martorell de Narrativa per Fado, i el Premi València de Poesia per La veritat cansa, entre altres.