Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Evasions efímeres

PREMI DE LITERATURA ERÒTICA LA VALL D'ALBAIDA 2001


Evasions efímeres és un recull d’històries basades en el desig sensual i la insatisfacció. Els protagonistes respectius formen una àmplia galeria de personatges complexos i turmentats que intenten evadir-se de la monotonia lliurant-se en cos i ànima a una passió intensa. Per sobre de la car-nalitat, però, hi impera una visió incisiva dels impulsos i les necessitats que empenyen l’ànima a la recerca desesperada d’expe-riències alliberadores. En definitiva, un suggeridor re-trat de les inclinacions més ocultes de la psicologia humana.

En aques-ta obra, Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida 2001, Pallarés ha aplegat amb notable encert tots els trets estilístics que el caracteritzen com a autor: el paper preponderant i decisiu de l’univers femení, l’interés obsessiu per la psicologia dels personatges, el delicat toc d’ironia, la sorpresa del final inesperat, la rigorosa precisió lèxica i el bon control sobre el tempo narratiu.

Autoria: Vicent Pallarés
Núm. col·lecció: 80
Pàgines: 128
ISBN: 9788476606520
Format: 15 x 23,5 cm
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Vicent Pallarés

Vicent Pallarés (Barcelona, 1951) es llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació i viu des del 1986 a Onda. Ha treballat de professor de valencià als instituts de Sogorb i Betxí. Va debutar en el món de la literatura el 1982 amb l’obra El valle incompleto, guardonada amb el Premi Armengot de Novel·la. Des d'aleshores, no ha parat d'escriure ni de publicar relats i novel·les, tant per al públic adult com per a l'infantil i juvenil. Ha guanyat diversos premis literaris, entre els qual el Constantí Llombart de Narrativa amb Les urpes del llop, l’Enric Valor de Novel·la amb L’àngel covard, o el de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida amb Evasions efímeres.