Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Els somnis de la casa de te

Da Shan i Liu Bei, els protagonistes principals d’aquesta història inoblidable, van tenir un paper destacat en la revolta que protagonitzaren els estudiants xinesos el 1989 i que tingué com a tràgica conseqüència la brutal repressió de la plaça de Tiananmen. Tots dos van haver de pagar la seua gosadia amb la presó. Una vegada recuperada la llibertat, res no torna a ser igual. Mentre Da Shan es fa ric en una de les zones econòmiques especials, Liu Bei es veu abocada a la prostitució. Es produirà l’anhelat retrobament dels amants?

La vida d’aquests personatges reflecteix els sotracs a què s’ha vist sotmesa la societat xinesa durant les últimes dècades: de les polítiques radicals de la Revolució Cultural a l’anomenada economia socialista de mercat. Una novel·la commovedora aclamada per la crítica internacional.

«Una petita obra mestra. Un llibre preciós.» (Taipei Times)«Una primera novel·la plena de delícies sensuals.» (The Independent on Sunday)

«Molt ben escrita i creativa.» (Times Literary Supplement)

La versió en castellà ha estat publicada per MAEVA.

Autoria: Justin Hill
Núm. col·lecció: 91
Pàgines: 393
ISBN: 9788476607138
Format: 15 x 23,5 cm
Traducció: Josep Marco
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Justin Hill

Justin Hill (Freeport, Grand Bahama, 1971) és novel·lista. Va debutar en el món de la literatura amb la novel·la The Drink and Dream Teahouse, aclamada per la crítica internacional. La va escriure quan era estudiant i va guanyar diversos premis importants, com el Memorial Geoffrey Faber o el Betty Trask, entre altres. També va ser el Llibre de l'Any de The Washington Post. La seua obra s’ha traduït a dèsset idiomes i ha sigut prohibida a la Xina.