Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Com la flor blanca

Igual que un àlbum de fotografies en blanc i negre, Com la flor blanca ens submergeix, mitjançant escenes fragmentàries, en la vida quotidiana d’un poble durant els feliços i alhora tenebrosos anys seixanta. El seu protagonista, que ja vam conéixer en Les nits perfumades, ha deixat enrere la primera infantesa i veu el món amb un poc més de malícia. Davant la mirada d’aquest xiquet entremaliat desfila la seua estrambòtica família, els personatges més pintorescos del poble, els esdeveniments picants que fan parlar tothom, les diversions i una manera de viure la vida tota sorneguera, com a contrapunt de la ingenuïtat i també de la crueltat infantils. Una mort tràgica marcarà dramàticament la fi de la infància i el començament d’una nova maduresa.

«Una narració que uneix experiència, reflexió, record, crítica, anecdotaris... Una lectura amable i plena de sornegueria.»
El 9 Nou

«Una novel·la divertida, amena i encisadora, de molt fàcil lectura.»
Información

Autor/a: Manel Joan i Arinyó
Núm. col·lecció: 101
Pàgines: 200
ISBN: 9788476608135
Format: 15 × 23,5 cm
Coberta: Pere Fuster

Manel Joan i Arinyó

Manel Joan i Arinyó (Cullera, 1956) és una de les veus més interessants del nostre panorama literari. Ha tractat el món tèrbol de les curses mortals a la novel·la Contra sentit i, també a Bromera, ha publicat Les nits perfumades, Com la flor blanca, El cas Torreforta i L'any que vam córrer perillosament.