Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'any que vam córrer perillosament

 

Linda descobreix el món de les motos arran del treball dels seus pares al nou circuit. Prompte se sent enlluernada per aquest univers de velocitat i, especialment, per un dels corredors, Roger. Per això, quan li proposa que forme part del seu equip, Linda comença una vida frenètica entre curses i premis, mentre la complicitat entre ambdós creix dia a dia. Ara bé, la prioritat absoluta de Roger és guanyar el campionat del món i no vol que res, tampoc Linda, el descentre del seu objectiu.

En la darrera cursa del mundial, un corredor sinistre posa en perill el somni de Roger amb una estratègia fosca i desencadena una lluita trepidant, tan veloç com les motos protagonistes, en la qual Linda esdevindrà clau.

 

Autor/a: Manel Joan i Arinyó
Núm. col·lecció: 103
Edat: a partir de 14 anys
Pàgines: 136
ISBN: 9788490260401
Format: 13 × 20,5 cm
Alertes

Vull rebre informació sobre:

Manel Joan i Arinyó

Manel Joan i Arinyó (Cullera, 1956) és una de les veus més interessants del nostre panorama literari. Ha tractat el món tèrbol de les curses mortals a la novel·la Contra sentit i, també a Bromera, ha publicat Les nits perfumades, Com la flor blanca, El cas Torreforta i L'any que vam córrer perillosament.