Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

I tant

De l’autor del bestseller «Les cendres d’Angela», Premi Pulitzer

La commovedora història de Les cendres d’Angela acaba amb la pregunta que li formulen a Frank en arribar als Estats Units: «Oi que aquest és un gran país?». El nostre autor, que ara té dinou anys i acaba d’anar-se’n al llit amb una dona, contesta: «I tant». Però no tot seran flors i violes a la terra promesa. Sempre amb l’estigma del seu origen irlandès perseguint-lo, patirà el tracte que s’hi dóna als immigrants i serà reclutat per l’exèrcit, que l’envia a Alemanya. De tornada a Amèrica, treballarà dur als molls i aconseguirà estudiar a la universitat, i encara trobarà temps per a enamorar-se d’una jove protestant, fet que li crearà més d’un problema.

I tant és el relat d’una vida plena de contratemps i d’esperances, d’aprenentatge i supervivència, amb grans dosis d’humor i també d’emocions, d’una persona que ha conegut la pobresa i la marginació al país més ric del món, però que lluita per sortir-se’n. Una obra mestra que ha emocionat milions de lectors arreu del món.

Autoria: Frank McCourt
Núm. col·lecció: 143
Pàgines: 384
ISBN: 9788498242553
Format: 15 x 23,5 cm
Traducció: Eduard Castanyo
Coberta: John Fontana

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Frank McCourt

Frank McCourt (Brooklyn, 1930) és fill d’immigrants irlandesos. Amb quatre anys es va traslladar a Limerick, Irlanda, amb els seus pares i els seus germans, on va viure una infantesa miserable entre un pare alcohòlic que es bevia tots els diners que guanyava i la culpabilitat que el catolicisme i el pecat li van inculcar. Als 19 anys, el 1949, torna a Amèrica disposat a fer-se ric. Però a la terra de les oportunitats les coses no són tan fàcils com esperava, i McCourt es veié obligat a exercir tota mena de treballs no massa dignes. Finalment, i malgrat no haver fet l’ensenyament secundari, aconsegueix diplomar-se a la universitat, cosa que li permet fer classes als joves de Nova York. Tanmateix, això tampoc no resulta fàcil...

Després de retirar-se va complir el seu somni i va escriure el seu primer llibre, Les cendres d’Àngela, guanyador del Premi Pulitzer, del Guardó del Cercle Nacional de Crítics Literaris d’Estats Units i del Guardó Literari de Los Angeles Times. L’èxit internacional que va assolir es va repetir amb I tant, la seua segona obra.