Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Akhenaton, el rei heretge

Durant un viatge pel Nil, el jove Miri-mon descobrirà la ciutat de l’Heretge, una població abandonada amb una grandesa tal que no han pogut esborrar ni la pols ni el pas del temps. Meravellat pel seu misteri, Mirimon no descansarà fins a desenterrar els secrets més ben guardats de la vida i la mort d’Akhenaton, faraó durant una de les èpoques més convulses de l’antic Egipte i fundador d’aquella nova capital de l’imperi.

Amb la visió dels qui el van estimar –especialment la de la bella i llegendària Nefertiti, esposa d’Akhenaton–, però també d’aquells que el van odiar –com ara els sacerdots de Ra i els militars– coneixerem la personalitat d’un governant intel·ligent i decidit que va renunciar a les tradicions i que es va haver d’enfrontar als grups més poderosos de la cort únicament amb l’ajut del déu Amon, dels seus fidels i de la sempre intrigant Nefertiti.

Autoria: Naguib Mahfuz
Núm. col·lecció: 114
Pàgines: 200
ISBN: 9788476609835
Format: 15 x 23,5 cm
Traducció: Isaïes Minetto / Josep Franco
Coberta: Cordon Press

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Naguib Mahfuz

Naguib Mahfuz (el Caire, 1911-2006) és l'escriptor més important de la literatura àrab contemporània, i l'únic, fins al moment, que ha sigut guardonat amb el Premi Nobel de Literatura. Considerat per la crítica el principal innovador de la literatura àrab, és autor de més de trenta novel·les, en les quals ha retratat magistralment la vida quotidina al llard de la història de la ciutat del Caire. Bromera ha publicat, en la col·lecció «L'Eclèctica», les novel·les Miramar, El lladre i els gossos, La batalla de Tebes, La maledicció de Ra, Akhenaton, el rei heretge, Radubis i El carreró dels miracles.