Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El professor

De l'autor del best seller 'Les cendres d'Àngela'

«Ja vénen. I no estic a punt. Sóc un professor nou i estic aprenent la feina.» Així comença Frank McCourt aquesta espe-rada nova obra, inspirada en els trenta anys durant els quals va exercir la docència a Nova York. Els atípics mètodes d’ensenyament que utilitza –com ara escriure una nota de disculpa d’Adam i Eva a Déu– l’enfronten més d’una vegada amb els seus superiors, però el fan esdevenir un referent per als alumnes, la recompensa més gran per a qualsevol docent.

Autoria: Frank McCourt
Núm. col·lecció: 125
Pàgines: 320
ISBN: 9788498240863
Format: 15 x 23,5 cm
Traducció: Eduard Castanyo
Coberta: Gasper Tringale

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Frank McCourt

Frank McCourt (Brooklyn, 1930) és fill d’immigrants irlandesos. Amb quatre anys es va traslladar a Limerick, Irlanda, amb els seus pares i els seus germans, on va viure una infantesa miserable entre un pare alcohòlic que es bevia tots els diners que guanyava i la culpabilitat que el catolicisme i el pecat li van inculcar. Als 19 anys, el 1949, torna a Amèrica disposat a fer-se ric. Però a la terra de les oportunitats les coses no són tan fàcils com esperava, i McCourt es veié obligat a exercir tota mena de treballs no massa dignes. Finalment, i malgrat no haver fet l’ensenyament secundari, aconsegueix diplomar-se a la universitat, cosa que li permet fer classes als joves de Nova York. Tanmateix, això tampoc no resulta fàcil...

Després de retirar-se va complir el seu somni i va escriure el seu primer llibre, Les cendres d’Àngela, guanyador del Premi Pulitzer, del Guardó del Cercle Nacional de Crítics Literaris d’Estats Units i del Guardó Literari de Los Angeles Times. L’èxit internacional que va assolir es va repetir amb I tant, la seua segona obra.