Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La flor de Hanako

PREMI DE LITERATURA ERÒTICA LA VALL D'ALBAIDA

 

Jordi Llopis afronta el futur amb la seguretat que una situació laboral i afectiva estable li proporciona. En un dels seus freqüents viatges de negocis al Japó, però, ensopega amb Hanako, que li farà canviar aquesta percepció. El botó casualment descordat de la camisa de la jove, tan senzill i insignificant, capta la seua atenció per descobrir-li, a través de l’obertura que deixa, una mena de llodriguera d’Alícia per on Jordi no podrà evitar endinsar-se. Amb Hanako descobrirà noves formes de sexualitat que el duran als límits d’allò que vol conéixer i que no sap si voldrà traspassar.
Ambientada a cavall entre Tòquio i Alcoi, La flor de Hanako mostra una sexualitat més prompte descarnada en què els protagonistes es deixen dur pels seus desitjos ben a prop de l’abisme. Una visió del model swinger –un ­estil de vida basat en els intercanvis de parella–, però també de la societat japonesa i el seu costat més pervers.

Autoria: Xavier Mínguez
Núm. col·lecció: 213
Pàgines: 216
ISBN: 9788490260265
Format: 15 x 23,5 cm
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Xavier Mínguez

Xavier Mínguez (València, 1970) ha treballat durant molts anys com a periodista. Actualment és professor al Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura de la Universitat de València. És conegut, sobretot, com a escriptor de literatura per a infants i joves, gènere amb el qual ha guanyat diversos premis, com el Premi Empar de Lanuza amb Alícia en el país del xocolate o el Premi Samaruc amb Lumare.

En el camp de la literatura per a adults, ha publicat el recull de contes Dones amant i 10 exercicis de fidelitat, que va rebre el Premi de Narrativa Josep Pasqual i Tirado, i la novel·la La flor de Hanako, guardonada amb el Premi de Literatura Eròtica La Vall d'Albaida.