El retorn de Macbeth

PREMI DE NOVEL·LA CIUTAT D'ALZIRA

12 d’abril del 1097. Al castell de Dornoch arriba un home alt i prim, un poc encorbat i amb el nas deforme. És Macbeth, fill de Macbeth, antic rei d’Escòcia. Ve a trobar-se amb Fleance, fill de Banquo, amb qui l’uneix una vella història de crims i sang. Han passat quaranta anys des que el rei Macbeth va morir decapitat a Dunsinane, però hi ha fils de la seva història que encara cal lligar: convertits en dos vells, Macbeth fill i Fleance recordaran el passat al llarg d’una nit intensa en què les sorpreses se succeeixen.

El retorn de Macbeth reprèn la mítica tragèdia de Shakespeare per tal de continuar-la amb les aventures dels fills de Macbeth i Banquo fins que es compleix la profecia de les bruixes. Alhora, la novel·la guanyadora del Premi Ciutat d’Alzira 2012 s’apodera de la trama shakespeariana i revela alguns secrets que expliquen el perquè de la maldat de Lady Macbeth o de la torturada personalitat del rei Macbeth en l’obra original.

Autoria: Francesc Puigpelat
Núm. col·lecció: 221
Pàgines: 350
ISBN: 9788490260920
Format: 15 x 23,2 cm
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Francesc Puigpelat

Francesc Puigpelat (Balaguer, 1959) és escriptor i periodista. És autor d’una vintena de llibres i la seua obra ha sigut reconeguda amb premis com el Joanot Martorell, el Josep Pla, el Carlemany, el Vicent Silvestre o el Ciutat d’Alzira. Ha sigut redactor del diari El País i col·laborador d’El Periódico, La Vanguardia i l’Avui. També ha sigut guionista de ràdio i de televisió, i col·laborador en tertúlies de Catalunya Ràdio, Com Ràdio, RAC1 i altres mitjans de comunicació. Roger de Flor, el lleó de Constantinoble, Els llops, El retorn de Macbeth i El nen que va xatejar amb Jack Sparrow són algunes de les seues obres més importants.