Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El nen que va xatejar amb Jack Sparrow

PREMI DE NARRATIVA INFANTIL VICENT SILVESTRE

 

Si algun dia xategeu amb Jack Sparrow, vigileu de dir-li sempre capità! Aquesta és una de les primeres coses que aprèn Martí Blesa quan guanya un concurs per mantenir un xat amb l’actor Johnny Depp, protagonista de les seves pel·lícules preferides, les de Pirates del Carib. Sí, sembla impossible que un nen de dotze anys pugui conversar amb Jack Sparrow, però en Martí ho va aconseguir i després d’això tot va canviar...

Autoria: Oriol Malet, Francesc Puigpelat
Núm. col·lecció: 18
Edat: a partir de 12 anys
Pàgines: 160
ISBN: 9788490264072
Format: 13 x 20,5 cm
Il·lustració: Oriol Malet

Alertes

Vull rebre informació sobre:

Oriol Malet

Oriol Malet (Martorell, 1975) és un reconegut il·lustrador que combina projectes personals amb col·laboracions habituals amb diferents editorials i mitjans de comunicació. A més, ha il·lustrat alguns treballs discogràfics i, des de 2014, col·labora amb el blog col·lectiu sobre paternitat Vadepares.cat. El 2012 i 2014 va ser guardonat amb el Premi Llançà, atorgat per Òmnium Cultural. És autor, juntament amb Rocio Bonilla, del fenomen internacional Max i els superherois. També ha il·lustrat llibres com la saga Els 4 Sherlocks o la novel·la infantil El nen que va xatejar amb Jack Sparrow.

Francesc Puigpelat

Francesc Puigpelat (Balaguer, 1959) és escriptor i periodista. És autor d’una vintena de llibres i la seua obra ha sigut reconeguda amb premis com el Joanot Martorell, el Josep Pla, el Carlemany, el Vicent Silvestre o el Ciutat d’Alzira. Ha sigut redactor del diari El País i col·laborador d’El Periódico, La Vanguardia i l’Avui. També ha sigut guionista de ràdio i de televisió, i col·laborador en tertúlies de Catalunya Ràdio, Com Ràdio, RAC1 i altres mitjans de comunicació. Roger de Flor, el lleó de Constantinoble, Els llops, El retorn de Macbeth i El nen que va xatejar amb Jack Sparrow són algunes de les seues obres més importants.