Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'ombra del mal

PREMI DE NOVEL·LA CIUTAT D'ALZIRA

 

Corre l’any 1614 quan uns bandolers perpetren un doble segrest que desencadena una successió de fets violents, intrigues polítiques i lluites de poder amb conseqüències devastadores. No molt lluny, un vell professor de teologia estudia uns hipotètics miracles, mentre l’antic secretari del duc de Gandia, acusat d’assassinat, suplica per la seua vida. Tres trames, en aparença independents, que es veuran entrelligades de manera subtil però poderosa i implicaran tots els estaments de la societat valenciana de l’època.

Autoria: Lluís Miret
Núm. col·lecció: 248
Pàgines: 272
ISBN: 9788490264942
Format: 15 x 23,2 cm
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Lluís Miret

Lluís Miret (Gandia, 1973) és doctor en Economia i treballa de professor de Formació i Orientació Laboral a l'Institut Tirant lo Blanc de Gandia, així com de la Universitat Politècnica de València. Des de 2017, dirigeix el Centre d’Estudis i Investigacions Comarcals Alfons el Vell.

Escriu sobretot literatura infantil i juvenil i les seues obres en aquest àmbit han rebut premis importants, com el Carmesina de la Safor, el Vicenta Ferrer Escrivà o el Mallorca de Narrativa Juvenil. També ha sigut finalista del Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil amb Vampirs, friquis i tacons d’agulla. En el camp de la literatura per a adults cal destacar la novel·la L’ombra del mal, guardonada amb el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira.