Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

PQPI Connection

En una aula de PQPI podem trobar moltes coses, però el que no trobarem mai són ganes d’estar tancats en un centre de formigó. Per això, la notícia d’una excursió fora de la ciutat és acollida amb entusiasme pels alumnes, ni que siga per a jugar un campionat d’un esport que no havien practicat mai abans. Els protagonistes d’aquesta història, però, tenen fama de ser els pitjors estudiants del sistema educatiu. Tant és així, que, quan es produeix un atracament en una sucursal bancària al lloc on celebren el campionat, es converteixen en els principals sospitosos. Obligats a demostrar la seua innocència, hauran de posar-hi tota la seua astúcia per descobrir l’autèntic culpable. 

Autoria: Lluís Miret
Núm. col·lecció: 97
Edat: a partir de 14 anys
Pàgines: 120
ISBN: 9788498249675
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Alba Soler

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Lluís Miret

Lluís Miret (Gandia, 1973) és doctor en Economia i treballa de professor de Formació i Orientació Laboral a l'Institut Tirant lo Blanc de Gandia, així com de la Universitat Politècnica de València. Des de 2017, dirigeix el Centre d’Estudis i Investigacions Comarcals Alfons el Vell.

Escriu sobretot literatura infantil i juvenil i les seues obres en aquest àmbit han rebut premis importants, com el Carmesina de la Safor, el Vicenta Ferrer Escrivà o el Mallorca de Narrativa Juvenil. També ha sigut finalista del Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil amb Vampirs, friquis i tacons d’agulla. En el camp de la literatura per a adults cal destacar la novel·la L’ombra del mal, guardonada amb el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira.