Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La nostra cuina

La nostra cuina recorre la geografia culinària des d’una perspectiva nova. La història, la llegenda, les anècdotes, la mirada crítica, el rigor, l’humor… són els ingredients d’aquesta obra, que es completa amb un centenar de receptes dels restaurants amb més fama en cadascun dels plats. Escrita amb la prosa precisa i audaç del periodista Emili Piera i profusament il·lustrada amb les imatges del prestigiós fotògraf Francesc Jarque, la conjunció d’aquests professionals ha fet possible la publicació d’un llibre de gran qualitat, modern, complet, amé i a estones divertit, que ens permet comprendre i assaborir la rica oferta gastronòmica valenciana.

La nostra cuina continua la tradició d'obres de gran format que Edicions Bromera ha publicat els últims anys, amb èxit notable, per a divulgar la nostra història i el nostre valuós patrimoni. La cura en el disseny, la maquetació, la selecció fotogràfica i la qualitat dels textos han merescut la distinció de la Direcció General del Llibre de la Generalitat Valenciana a altres obres de la mateixa col·lecció, com ara València per a veïns i visitants, de Joan F. Mira i Francesc Jarque, Premi al Millor Llibre de l'Any 1999, o Espais naturals. Terres interiors valencianes, de J. M. Almerich, J. Cruz i P. Tortosa, Premi al Llibre Millor Editat 2001. Una garantia de qualitat.

 

Versió en castellà
ISBN 84-95722-15-1

Autoria: Emili Piera
Núm. col·lecció: 8
Pàgines: 128
ISBN: 9788476607312
Format: 24 x 34 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Emili Piera

Emili Piera (Sueca, 1954) és un periodista especialitzat en temes d'agricultura i medi ambient. Ha treballat com a redactor i col·laborador en diversos diaris i revistes (El Punt Avui, El País, El Temps...), així com en alguns mitjans audiovisuals (TVE, RNE...). També ha exercit de guionista i és autor de diversos documentals emesos a Canal 9, TVE i Hispavisión. És columnista de Levante-EMV i responsable de la secció de gastronomia de Cartelera Turia. Des d'abril de 2016 dirigeix la col·lecció «Papers de Premsa» de la Institució Alfons el Magnànim.