Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'aigua de tots

En una societat immersa en el debat al voltant del Pla Hidrològic Nacional, esdevé necessària una font d’informació que aborde la qüestió en tota la seua complexitat, sense maniqueismes. Per això, en L’aigua de tots, dos periodistes –Emili Piera des de l’òptica valenciana i Àlex Milian des de la catalana– analitzen no sols la conveniència dels transvasaments, sinó també les causes i con-seqüències que es deriven d’una política d’embassaments heretada de l’època franquista.

Així, s’hi tracten temes com la submissió dels governants a les grans empreses elèctriques i constructores, la sobreex-plotació del litoral mediterrani, l’augment dels regadius i el perill per a la supervivència del Parc Natural del Delta de l’Ebre. L’obra inclou un pròleg de Pedro Arrojo, president de la Fundació Nova Cultura de l’Aigua, que promou un ús més responsable, eficient, racional i, en definitiva, sostenible d’aquest recurs indispensable per a la vida.

Autoria: Àlex Milian, Emili Piera
Núm. col·lecció: 2
Pàgines: 184
ISBN: 9788476606476
Format: 15 x 23 cm
Coberta: Enric Solbes

Àlex Milian

Àlex Milian és periodista cultural i director de continguts al setmanari El Temps. En aquest mitjà ha exercit de director (2006-2009) i de redactor de política, societat i ciència. També ha col·laborat amb les revistes Sàpiens i Descobrir. És autor, juntament amb Emili Piera, de L’aigua de tots, un llibre periodístic sobre el transvasament de l’Ebre.

Emili Piera

Emili Piera (Sueca, 1954) és un periodista especialitzat en temes d'agricultura i medi ambient. Ha treballat com a redactor i col·laborador en diversos diaris i revistes (El Punt Avui, El País, El Temps...), així com en alguns mitjans audiovisuals (TVE, RNE...). També ha exercit de guionista i és autor de diversos documentals emesos a Canal 9, TVE i Hispavisión. És columnista de Levante-EMV i responsable de la secció de gastronomia de Cartelera Turia. Des d'abril de 2016 dirigeix la col·lecció «Papers de Premsa» de la Institució Alfons el Magnànim.