Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Llengües globals, llengües locals

Com sabem, el mercat –i el mercat lingüístic n’és una varietat– no és capaç d’atendre les necessitats culturals de totes les comunitats lingüístiques, sinó que, per contra, crea i subratlla diferències. La política –la intervenció estatal, en primer lloc– es presenta com el mecanisme corrector de les dissimetries entre els mercats lingüístics i els espais culturals. La globalització, la cultura audiovisual, l’economia i el fenomen d’Internet són algunes de les qüestions que es tracten en aquesta obra.
Llengües globals, llengües locals recull les últimes ponències de les Jornades de Sociolingüística d’Alcoi. Tanquem, així, la sèrie «Lectures de sociolingüística», un projecte dirigit i editat per Toni Mollà que ha repassat en quatre volums els macrofactors de la política lingüística en la societat actual i les seues conseqüències sobre les comunitats lingüístiques tradicionals.

Autoria: Toni Mollà
Núm. col·lecció: 15
Pàgines: 184
ISBN: 9788476606643
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Toni Mollà

Toni Mollà (Meliana, 1957) és escriptor i periodista. Doctor en Sociologia i Antropologia, ha exercit de professor a la Universitat de València. Va ser cap de Planificació de la Direcció de la Radiotelevisió Valenciana (RTVV). Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació, com El Periòdic de l'Horta, El Temps, Levante-EMV, El Punt, El País, Serra d'Or o El Mundo. És autor de diverses obres sobre sociolingüística, comunicació, assaigs i articles periodístics. Amb Espill d'insolències va guanyar el Premi d'Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta.