Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Manual de sociolingüística

El 1987 iniciàvem aquesta col·lecció amb un Curs de sociolingüística, en tres volums, que va tenir una gran acollida, però el temps no passa debades. L’estructura social i política d’aleshores té poc a veure amb l’actual. Els canvis econòmics, socials i culturals han estat immensos. De la revisió i actualització d’aquell Curs primerenc, n’ha resultat aquest Manual de sociolingüística, que vol oferir una síntesi del coneixement sociolingüístic.

Es tracta d’un treball introductori, decididament divulgador, recolzat en una orientació multidiscipli-nària de la matèria i dirigit a persones interessades en la sociolingüística des de diverses perspectives: lingüística, periodisme i ciències de la comunicació, sociologia, psicologia, pedagogia o sociolingüística stricto sensu. Però també per a persones i grups interessats en la comprensió de l’estructura sociolingüística i el coneixement dels agents i factors que intervenen en l’evolució dels fluxos comunicatius i la interacció lingüística.

Autoria: Toni Mollà
Núm. col·lecció: 16
Pàgines: 256
ISBN: 9788476607336
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Toni Mollà

Toni Mollà (Meliana, 1957) és escriptor i periodista. Doctor en Sociologia i Antropologia, ha exercit de professor a la Universitat de València. Va ser cap de Planificació de la Direcció de la Radiotelevisió Valenciana (RTVV). Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació, com El Periòdic de l'Horta, El Temps, Levante-EMV, El Punt, El País, Serra d'Or o El Mundo. És autor de diverses obres sobre sociolingüística, comunicació, assaigs i articles periodístics. Amb Espill d'insolències va guanyar el Premi d'Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta.