Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Història de Sam. Deus Ex Machina

L’any 2120, la civilització humana pràcticament ha des­aparegut després d’un virus letal. Les intel·ligències artificials robòtiques controlen un món on només han sobreviscut dos tipus d’humans: uns quants que van escapar del virus i uns altres que han sigut modificats genèticament i criats en granges. 

 Sam és un robot personal que torna a funcionar després d’uns anys de suspensió. La missió que li encarrega la Intel·ligència Artificial és clara: capturar una jove humana anomenada Hanna. A mesura que s’endinsa en un campament d’humans, descobreix que Hanna no només és algú que guarda relació amb el seu passat cibernètic mig esborrat, sinó també una peça clau en la supervivència de la raça humana.

Autor/a: Vicent Enric Belda
Núm. col·lecció: 110
Edat: a partir de 14 anys
Pàgines: 200
ISBN: 9788490262542
Format: 13 × 20,5 cm
Coberta: Carles Barrios

Alertes

Vull rebre informació sobre:

Vicent Enric Belda

Vicent Enric Belda (Agullent, 1962) compagina la tasca docent amb l’escriptura. Ha guanyat el Premi Samaruc amb L’estirp de l’horror i el Premi Vicent Silvestre de Literatura Infantil amb La llegenda de l’amulet de jade, que també va ser escollida per als White Ravens, la selecció que fa la biblioteca de Munic de les obres infantils i juvenils més destacades d’arreu del món. Amb El secret de Meritxell va guanyar per segona vegada el Premi Vicent Silvestre i també el Premi Samaruc de Literatura Infantil. Amb la novel·la Les ombres del bosc ha guanyat el XVII Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil. A més, ha obtingut el Premi TINET de narrativa curta dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona pel relat ‘Vi bo’. A hores d’ara, enllesteix la publicació de Deus ex machina. Història de Sam, una novel·la juvenil de ciència-ficció.