Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El silenci del mariner

PREMI DE NARRATIVA HISTÒRICA JUVENIL FAR DE CULLERA 

 

Enric Descamps, un jove estudiant de Sardenya, coneix un mariner mut que, amb l’escriptura, li narrarà una vida de captivitat dins les galeres pirates algerianes. 

Mitjançant el relat del vell mariner, descobrirem com era la vida a la Mediterrània al final del segle XVII: la dura existència dels esclaus remers, la famosa i temuda orde dels Cavallers de Malta, els bandolers que atemorien els mercaders... Però també serem testimonis de les dues històries d’amor del mariner: la que l’uneix amb un nen i la que el protagonista estableix amb una dona excepcional.
El silenci del mariner ha obtingut el Premi de Narrativa Històrica Juvenil Far de Cullera.

 

 

Autoria: Antoni Oliver, Toni Oliver
Núm. col·lecció: 5
Edat: a partir de 14 anys
Pàgines: 184
ISBN: 9788476607299
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Bauxi

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Antoni Oliver

Antoni Oliver (Pollença, 1968) és llicenciat en Filologia Anglesa per la Universitat de Barcelona i ha dedicat la major part de la seua vida a l’ensenyament. Des de sempre ha estat vinculat amb la mar, ja que la seua família es dedica a la pesca. Les seues novel·les solen situar-se en la mar i en la història de la navegació. Amb El silenci del mariner va guanyar el Premi de Narrativa Històrica Juvenil Far de Cullera.

Toni Oliver

Toni Oliver (Pollença, 1968) és llicenciat en Filologia Anglesa per la Universitat de Barcelona i ha dedicat la major part de la seua vida a l’ensenyament. Des de sempre ha estat vinculat amb la mar, ja que la seua família es dedica a la pesca. Les seues novel·les solen situar-se en la mar i en la història de la navegació. Amb El silenci del mariner va guanyar el Premi de Narrativa Històrica Juvenil Far de Cullera.

Aquesta categoria no es troba disponible