El laberint del faune

L’any 1944, l’Ofelia i la seva mare es traslladen a un poblet del nord peninsular per reunir-se amb el padrastre de la jove, un sanguinari capità que persegueix el maquis. Quan hi arriben, una mena de fada condueix l’Ofelia fins a un laberint en ruïnes, on trobarà el faune. La criatura assegura a l’Ofelia que és la princesa d’un món subterrani que va desaparèixer fa segles. Ara, finalment, la princesa podrà tornar a casa, però abans haurà de superar tres proves... Ens endinsem de nou en aquesta aventura de la mà de Cornelia Funke i Guillermo del Toro, dues veus narratives que s’uneixen en una demostració de talent literari. La novel·la, basada en la pel·lícula del mateix nom, és una poderosa història de bellesa i dolor, on s’entrellacen els límits de la fantasia i la realitat, del possible i l’impossible.


 

Autoria: Cornelia Funke, Guillermo del Toro
Núm. col·lecció: 50
Pàgines: 304
ISBN: 9788490262979
Format: 14,5 x 22,5 cm
Enquadernació: Tapa dura
Il·lustració: Allen Williams
Traducció: Ricard Vela

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Cornelia Funke

Cornelia Funke (Dorsten, Alemanya, 1958) és una de les escriptores de llibres per a joves més prolífica a Alemanya, especialment en el gènere de la fantasia. Les seues obres han estat traduïdes a més de trenta idiomes i hanassolit un gran èxit internacional. És autora de la famosa trilogia Cor de tinta i de les novel·les El laberint del faune (basada en la pel·lícula del mateix nom de Guillermo del Toro), El cavaller fantasma, Greta i Òliba, cuidadores de gossos, Deixeu en pau la Mississipi i El petit home llop.

Guillermo del Toro

Guillermo del Toro (Guadalajara, 1964) és un director, productor i guionista mexicà. És cofundador del Festival de cine de Guadalajara i va crear la companyia de producció Tequila Gang. El 2009 va publicar la seua primera novel·la, The Strain, coescrita amb Chuck Hogan. La seua obra cinematogràfica ha estat reconeguda amb guardons com el Premi Goya, el Premi Ariel i un Oscar a millor director per la pel·lícula La forma de l'aigua. Amb El laberint del faune, va obtindre tres premis BAFTA, set Goya i tres Oscar.