Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Re-tales

“Re-tales” is a funny series of stories inspired by some of the most famous classical tales. All the books are colour illustrated and are suitable for readers 6 and up. These happy and tender nonsense books will surprise children and will invite them to read again these stories in a different and particular way. They will discover new things about these characters that everybody thought to know very well.

Little readers will find out how the three little pigs really were. They will know why the pied saxophonist arrived to Hamelin or what truly happened with Aladdin’s magic lamp. The author of these tales is the ingenious, witty writer Enric Lluch. They are illustrated by the well-known artists Jorge del Corral and Fran Parreño.

“Re-tales” invites us to rethink our tradition in a funny, different, imaginative manner.

Autoria: Enric Lluch
Edat: a partir de 6 anys
Pàgines: 24

Enric Lluch

Enric Lluch (Algemesí, 1949) és llicenciat en Història i ha treballat com a docent, encara que actualment es dedica exclusivament a la literatura. Ha publicat més d’un centenar de llibres per a infants i joves, alguns d’ells transcrits al sistema Braille, traduïts a totes les llengües de l’Estat, al francés, l’anglés, el portugués, l'alemany, el xinés, el grec, el polonés, el japonés i el turc. És membre del Consell Assessor de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura i ha format part del Consell Valencià de Cultura.

Ha rebut nombrosos premis de narrativa infantil, juvenil i d’adults, com el de Narrativa Infantil Vicent Silvestre per L’àngel propulsat i el dimoni emplomat i per Mònica, Tonet i l'home que fabricava flautes de canya, l’Enric Valor de narrativa juvenil per La Germanor del camí o el de Teatre Infantil Xaro Vidal de Carcaixent per Tres nobles en un grapat i un soldat enamorat, entre altres. L’any 2010 li van atorgar el Guardó d’Or d’Algemesí i el 2014, el Porrot d’Honor de Silla.