Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

A la piscina

Que divertit, anar a la piscina! Juli encara no sap nadar, però segur que amb l’ajuda del monitor aprendrà en un tres i no res.

 

TAMBÉ DISPONIBLE EN MAJÚSCULES I MANUSCRITA. ISBN: 9788490260760

Autoria: Enric Lluch
Núm. col·lecció: 1
Edat: Primers lectors
Pàgines: 24
ISBN: 9788498248692
Format: 21 x 20 cm
Il·lustració: Júlia Sardà

Enviament gratuït a partir de 15 euros.
Temps estimat de lliurament: a partir del 9 de desembre.

Consulta ací la política de compra

Enric Lluch

Enric Lluch (Algemesí, 1949) és llicenciat en Història i ha treballat com a docent, encara que actualment es dedica exclusivament a la literatura. Ha publicat més d’un centenar de llibres per a infants i joves, alguns d’ells transcrits al sistema Braille, traduïts a totes les llengües de l’Estat, al francés, l’anglés, el portugués, l'alemany, el xinés, el grec, el polonés, el japonés i el turc. És membre del Consell Assessor de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura i ha format part del Consell Valencià de Cultura.

Ha rebut nombrosos premis de narrativa infantil, juvenil i d’adults, com el de Narrativa Infantil Vicent Silvestre per L’àngel propulsat i el dimoni emplomat i per Mònica, Tonet i l'home que fabricava flautes de canya, l’Enric Valor de narrativa juvenil per La Germanor del camí o el de Teatre Infantil Xaro Vidal de Carcaixent per Tres nobles en un grapat i un soldat enamorat, entre altres. L’any 2010 li van atorgar el Guardó d’Or d’Algemesí i el 2014, el Porrot d’Honor de Silla.