Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

The chest full of monsters

A collection of ten titles profusely illustrated with full coloured illustrations done by prominent international illustrators. The tales, plenty of humor, have been written by Enric Lluch.

The main characters are creatures or monsters from children’s imagery of fear (the witch, the werewolf, the ghost, the vampire, etc.). The aim of this collection, apart from entertaining, is to de-emphasize, by means of humor and fantasy, the terrifying role that these characters have traditionally played in children’s lives. In the end of each tale, the reader will find, like in a classical visual encyclopedia, a description that defines the monster in a funny way.

Autoria: Enric Lluch
Edat: Primers lectors

Enric Lluch

Enric Lluch (Algemesí, 1949) és llicenciat en Història i ha treballat com a docent, encara que actualment es dedica exclusivament a la literatura. Ha publicat més d’un centenar de llibres per a infants i joves, alguns d’ells transcrits al sistema Braille, traduïts a totes les llengües de l’Estat, al francés, l’anglés, el portugués, l'alemany, el xinés, el grec, el polonés, el japonés i el turc. És membre del Consell Assessor de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura i ha format part del Consell Valencià de Cultura.

Ha rebut nombrosos premis de narrativa infantil, juvenil i d’adults, com el de Narrativa Infantil Vicent Silvestre per L’àngel propulsat i el dimoni emplomat i per Mònica, Tonet i l'home que fabricava flautes de canya, l’Enric Valor de narrativa juvenil per La Germanor del camí o el de Teatre Infantil Xaro Vidal de Carcaixent per Tres nobles en un grapat i un soldat enamorat, entre altres. L’any 2010 li van atorgar el Guardó d’Or d’Algemesí i el 2014, el Porrot d’Honor de Silla.