Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La botiga de llibres vells

La botiga de llibres vells recull els millors contes de Martínez Ferrando, a qui la crítica considera un dels narradors més brillants de la primera part del segle XX. Aquestes catorze històries, a més, donen compte d'una trajectòria que exemplifica a la perfecció l'evolució del conte literari modern. Des dels primers relats, d'un lirisme innegable, fins als darrers, molt més narratius, la veu inconfusible de Martínez Ferrando —injustament oblidat en els nostres dies— sorprendrà el lector per la seua notable capacitat narrativa i per la seua vigència actual.

Autoria: Ernest Martínez Ferrando
Núm. col·lecció: 44
Pàgines: 296
ISBN: 9788476606124
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Ernest Martínez Ferrando

Ernest Martínez Ferrando (València, 1891 - 1965) està considerat un dels narradors més brillants de la primera part del segle XX. El 1915 va ingressar al Cos d'Arxivers, Bibliotecaris i Arqueòlegs. Com a arxiver, va treballar a la Biblioteca Universitària de Barcelona i a la Biblioteca Provincial de Girona. El 1920 va ser destinat a l'Arxiu de la Corona d'Aragó, del qual fou director entre 1940 i 1961. Baix la seua direcció, les instal·lacions de l’arxiu van millorar i s’hi va iniciar un procés de modernització i ampliació.

En el camp de la literatura, va ser autor de narracions curtes, especialment de contes. També va publicar algunes novel·les, com Una dona s'atura en el camí, considerada la seua obra més important, que li va fer meréixer el Premi Joan Crexells.