Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'auca del senyor Esteve

Veí del barri de la Ribera i propietari de la merceria La Puntual –regentada per la família durant tres generacions–, el senyor Esteve és un personatge immòbil en una Barcelona canviant. La vida monòtona d’aquest home gris, prudent i pràctic es veu trasbalsada quan l’hereu de la nissaga decideix ser escultor, amb tot l’idealisme que això representa per a la burgesia del moment. El senyor Esteve no pot creure que el fill rebutgi continuar el negoci en què, com calia, ell ha invertit tant d’esforç.

Aquest clàssic indiscutible, l’obra més ambiciosa de l’autor, planteja una de les qüestions més decisives del modernisme: la relació de l’artista amb la societat burgesa.

Autoria: Santiago Rusiñol
Núm. col·lecció: 79
Pàgines: 256
ISBN: 9788490265390
Format: 13 x 20,5 cm

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Santiago Rusiñol

Santiago Rusiñol (Barcelona, 1861 - Aranjuez, 1931) va ser un pintor, escriptor, col·leccionista, periodista i dramaturg català. Fou un artista polifacètic i un dels líders del Modernisme a Catalunya. L'auca del senyor Esteve, clàssic indiscutible, és l’obra més ambiciosa de l’autor i planteja una de les qüestions més decisives del Modernisme: la relació de l’artista amb la societat burgesa.