Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Clandestins (Una història de desamor)

Premi Ciutat d'Alcoi de Teatre Pep Cortés

Les pressions que rep Gabriela Duarte per a delatar la ubicació del seu marit Rodrigo Duarte, ferm detractor de la dictadura al Brasil, són cada vegada més violentes. Gabriela no en sap res, o no en vol dir res. Per amor es pot fer qualsevol cosa, però què passa quan l’amor flaqueja?

Una història en què s’encaren les conviccions polítiques i l’amor. Complots, subterfugis, passions i traïcions converteixen Clandestins en una obra àgil i captivadora en què ningú és qui sembla ser.

Autoria: Rodolf Sirera
Núm. col·lecció: 100
Edat: A partir de 16 anys
Pàgines: 120
ISBN: 9788413586885
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carles Barrios
Introducció: Enric Gallén

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Rodolf Sirera

Rodolf Sirera (València, 1948) és traductor, guionista i dramaturg. Considerat un dels autors teatrals contemporanis més reeixits i l’intel·lectual teatral més influent del nostre territori, ha escrit més de quaranta obres i la seua trajectòria ha sigut reconeguda amb Premis com el Serra d’Or, el Nacional de Teatre de Catalunya o el Max de Teatre. Entre les seues obres destaquen, Indian summer, Trio, Plany en la mort d'Enric Ribera, El triomf de Tirant, La partida i Homenatge a Florentí Montfort. Aquests tres últims juntament amb Josep Lluís Sirera.