Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Gulliver captiu

Al cap de molts anys de patir un accident al parc del Gulliver de València, Sam desperta del coma. La notícia trasbalsa la vida del seu germà menut, Nico, especialista en parkour, i de la parella d’aquest, Tina, estudiant d’arquitectura. La ciutat es converteix en el fil conductor de la vida d’aquests personatges i, també, en el reflex de les seues contradiccions, que ens parlen de com es transformen els espais urbans i, amb ells, les trajectòries vitals dels seus habitants, des de la llengua que parlen fins a la manera com empomen la irrupció d’una pandèmia.

 




Autoria: Paco Romeu
Núm. col·lecció: 83
Edat: Des de 14 fins a 100 anys
Pàgines: 93
ISBN: 9788413582160
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Introducció: Clàudia Serra

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Paco Romeu

Paco Romeu (València, 1967) viu a Picassent, localitat on treballa com a funcionari de l’administració local. Autodidacta, ha rebut diferents premis i mencions en certàmens de narrativa breu, ha composat la banda sonora de curtmetratges i obres de teatre i ha col·laborat com a guionista en el programa de Canal 9 AUTOINDEFINITS.

Com a dramaturg, ha escrit diverses obres per a l’Escola Municipal de Teatre de Picassent, totes elles estrenades sota la direcció d’Elsa Tronchoni: Lluna i l'amic imaginari (2001), Una font, un poble (2003), L'estrany cas del fantasma de Quin Quinqué (2004), Manifest 07 (2044), Vocabulari (2007) i La tronà (2009). Amb l'obra Icerberg va guanyar el VIé Premi de Teatre Ciutat d'Alzira Palanca i Roca.