Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Play

PREMI EDUARD ESCALANTE - XXXVI PREMIS CIUTAT DE VALÈNCIA

Diana és una coneguda DJ que recorre el món punxant als clubs més selectes. El seu germanastre, Noel, un drogoaddicte al límit de l’abisme, és la seua única companyia en aquest periple. Fa mesos que no paren per casa, però cap dels dos no té ganes de tornar-hi, perquè això suposaria reprendre la relació tòxica que tenen amb la mare. El pare, en canvi, fa temps que va eixir del quadre familiar a causa d’un accident domèstic que, potser, no va ser gens fortuït...
Autoria: Paco Romeu
Núm. col·lecció: 72
Pàgines: 72
ISBN: 9788490269862
Format: 13 x 20,5 cm

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Paco Romeu

Paco Romeu (València, 1967) viu a Picassent, localitat on treballa com a funcionari de l’administració local. Autodidacta, ha rebut diferents premis i mencions en certàmens de narrativa breu, ha composat la banda sonora de curtmetratges i obres de teatre i ha col·laborat com a guionista en el programa de Canal 9 AUTOINDEFINITS.

Com a dramaturg, ha escrit diverses obres per a l’Escola Municipal de Teatre de Picassent, totes elles estrenades sota la direcció d’Elsa Tronchoni: Lluna i l'amic imaginari (2001), Una font, un poble (2003), L'estrany cas del fantasma de Quin Quinqué (2004), Manifest 07 (2044), Vocabulari (2007) i La tronà (2009). Amb l'obra Icerberg va guanyar el VIé Premi de Teatre Ciutat d'Alzira Palanca i Roca.