Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Trampa mortal

«Trampa mortal: comèdia d’assassins en dos actes. Un únic espai. Cinc personatges. En l’Acte primer, un crim perfecte. En el segon, les conseqüències inesperades. Ben construïda. Bons diàlegs. Rialles en els moments oportuns... Molt comercial. Molt.» Amb aquestes paraules, que utilitzen amb ironia el recurs del «teatre dins del teatre», arranca l’acció i el suspens d’una obra que, en la versió cinematogràfica, protagonitzen Michael Caine i Christopher Reeve.

Autoria: Ira Levin
Núm. col·lecció: 28
Pàgines: 184
ISBN: 9788476607756
Format: 13 x 20,5 cm
Traducció: Josep Rosselló
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Ira Levin

Ira Levin (Manhattan, 1929 - 2007) va ser un escriptor de suspens nord-americà. Va començar la seua carrera d'escriptor amb guions per a la televisió. La primera de les set novel·les de misteri que va publicar va ser A kiss before dying (Un bes abans de morir), que va aconseguir un gran èxit de públic i va obtenir el premi Edgar Allan Poe, concedit per l'Associació d'Escriptors de Misteri d'Estats Units, a la millor primera novel·la publicada. De seguida va ser adaptada al cinema, el 1954, amb Robert Wagner i Joanne Woodward, i posteriorment, el 1991, interpretada per Matt Dillon i Max von Sydow.

Després, va tornar al teatre per a escriure la seua obra més coneguda en aquest gènere, Deathtrap (Trampa mortal), que va ser un èxit a Broadway i pel qual va guanyar un nou premi Edgar. Va ser adaptada a cinema en els vuitanta interpretada per Michael Caine i Christopher Reeve.

Però la seua novel·la més popular és, sens dubte, Rosemary's Baby (La llavor del diable), portada al cinema per Roman Polanski i interpretada per John Cassavetes i Mia Farrow. Aquesta versió es considera un clàssic de cinema de terror.