Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El peu de la mòmia. Arria Marcella

La troballa casual del peu d'una mòmia a la botiga d'un antiquari o la contemplació, al museu de Nàpols, de l'empremta deixada pel cos d'una dona sobre una llenca de tosca volcànica, procedent de Pompeia, desencadenaran dues belles històries d'amor. La màgia que depassa allò impossible, l'observació enamoradissa de les civilitzacions antigues i la predilecció per la nit engegaran l'engranatge que connecta el present emb un temps remot. Què serà, però, allò que trencarà l'encís?

Autoria: Enric Solbes, Théophile Gautier
Núm. col·lecció: 16
Edat: a partir de 14 anys
Pàgines: 112
ISBN: 9788476600887
Format: 13 x 20,5 cm
Il·lustració: Enric Solbes
Traducció: Josep Lozano i Magda Añón

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Enric Solbes

Enric Solbes (Alcoi, 1960 – Alzira, 2009) va ser un pintor i il·lustrador valencià. Va formar part, junt a Adrià Pina, del cercle artístic de Manuel Boix. Abans de complir 30 anys ja havia realitzat exposicions a València, Madrid i Nova York.

Solbes és principalment conegut en la seua faceta d'il·lustrador. Des de l'any 1992 va estar lligat a l'editorial Bromera, per a la qual va realitzar nombroses il·lustracions i dissenys. L'any 2003 va publicar el recull de poemes visuals Jocs tipogràfics.

Les seues obres van ser mereixedores de diverses distincions, com el Premi al Millor Llibre Il·lustrat Valencià de la Generalitat Valenciana per Rondalles valencianes, obra de Josep Franco per a la qual va realitzar més de seixanta dibuixos.

Théophile Gautier

Théophile Gautier (Tarbes, 1811 - Neuilly, 1872) va ser poeta, novel·lista, pintor i crític d'art. La seua poesia va començar a desenvolupar-se a partir de 1826 i va començar a ser publicada en periòdics com La Presse, entre altres. El 1829 va conèixer Víctor Hugo, fet va precipitar la seua carrera d'escriptor. Entre les seues obres destaquen el recull de poemes Albertus i les novel·les Mademoiselle de Maupin, Une nuit de Cléopâtre, Arria Marcella, i Le Roman de la momie.