Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Relats de terror

Els cinc contes que recull aquest volum figuren entre els més coneguts de Poe i són molt representatius, tant de les obsessions de l’autor com de la seua manera d’escriure: atmosferes tètriques i misterioses, personatges cruels dominats per la perversitat, el terror, la bogeria o la set de venjança. Unes històries amb un ritme creixent, en les quals la tensió i l’ansietat augmenten a cada pàgina… Seràs tu, lector incaut, la pròxima víctima?

Autoria: Edgar Allan Poe, Enric Solbes
Núm. col·lecció: 46
Edat: a partir de 14 anys
Pàgines: 152
ISBN: 9788498240689
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Il·lustració: Enric Solbes
Traducció: Eva Albert / Josep Marco
Introducció: Josep Marco

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Edgar Allan Poe

Edgar Allan Poe (Boston, 1809 – Baltimore, 1849) fou un escriptor estatunidenc, conegut sobretot pels seus relats de temes fantàstics i d'horror. Està considerat el pare del conte de terror psicològic i dels relats curts del seu país. Va ser un precursor del relat detectivesc i de la literatura de ciència-ficció, i renovador de la novel·la gòtica. Les seues obres més conegudes són els relats L'escarabat d'or, Els crims del carrer de la Morgue, El corb i Gat negre.

Enric Solbes

Enric Solbes (Alcoi, 1960 – Alzira, 2009) va ser un pintor i il·lustrador valencià. Va formar part, junt a Adrià Pina, del cercle artístic de Manuel Boix. Abans de complir 30 anys ja havia realitzat exposicions a València, Madrid i Nova York.

Solbes és principalment conegut en la seua faceta d'il·lustrador. Des de l'any 1992 va estar lligat a l'editorial Bromera, per a la qual va realitzar nombroses il·lustracions i dissenys. L'any 2003 va publicar el recull de poemes visuals Jocs tipogràfics.

Les seues obres van ser mereixedores de diverses distincions, com el Premi al Millor Llibre Il·lustrat Valencià de la Generalitat Valenciana per Rondalles valencianes, obra de Josep Franco per a la qual va realitzar més de seixanta dibuixos.