Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'estiu que vaig conèixer el Che

«L’estiu que vaig conèixer el Che hi havia foc als turons i Brasil va encaixar set gols contra Alemanya. No l’oblidaré mai. Com no oblidaré mai la festa dels meus dotze anys, que va ser l’inici de la història i la fi de moltes coses.» Així comença aquesta novel·la que uneix el present amb el passat, la Itàlia actual amb la biografia extraordinària del Che Guevara i, per sobre de tot, la vida d’un net i el seu avi. A partir del moment que, per una casualitat, Cesare s’adona que el seu avi té tatuat el rostre del líder revolucionari, descobrirà amb ell una trajectòria sorprenent que posarà a prova les conviccions de tots dos, alhora que enfortirà la seva relació. 

Amb una prosa àgil i molt llegidora, Luigi Garlando mira a la història del segle xx sense prejudicis, amb empatia i emoció. 


Autoria: Luigi Garlando
Núm. col·lecció: 14
Edat: Lectors adults en general
Pàgines: 160
ISBN: 9788490268001
Format: 15 x 22,2 cm
Traducció: Anna Torcal Garcia i Salvador Company Gimeno
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Luigi Garlando

Luigi Garlando (Milà, 1962) és periodista i escriptor. Molt conegut per les seues cròniques esportives en la premsa italiana, ha destacat en l’àmbit de la literatura infantil i juvenil amb la sèrie Gol!, de temàtica esportiva. Amb L’estiu que vaig conèixer el Che ha sigut finalista del Premi Strega Juvenil.