Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Un pollastre amb quatre potes

Saps per què els óssos no tenen cua? I per què els ratolins, els gats i els gossos no es poden ni veure? I has vist mai un pollastre amb quatre potes? El vell Dzed Baradzed, de qui diuen que té poders màgics, ens descobreix algunes de les faules i llegendes més fascinadores de la llunyana Bielorússia.

Autoria: Amaia Iturraspe Bellver, Larissa Timofeeva
Núm. col·lecció: 99
Edat: a partir de 10 anys
Pàgines: 120
ISBN: 9788476608067
Format: 13 x 20,5 cm
Il·lustració: José Maria Albero.Dibuix coberta Pablo Olivero

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Amaia Iturraspe Bellver

Amaia Iturraspe Bellver (València, 1971) és llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de València. En l’àmbit professional, ha treballat tant en la correcció i traducció editorial com en la docència. En el literari, els seus relats han rebut diversos premis, com D’açò pus larch no parlaré o La mirada impressionista. L’any 2004 va publicar el seu primer llibre, Un pollastre amb quatre potes, juntament amb Larissa Timofeeva.

Larissa Timofeeva

Larissa Timofeeva (Belarús, 1974) és doctora en Lingüística General, professora de Lingüística i secretària del Departament de Filologia Espanyola, Lingüística General i Teoria de la Literatura a la Universitat d’Alacant. Ha publicat, juntament amb Amaia Iturraspe Bellver, el llibre infantil Un pollastre amb quatre potes, on recull rondalles populars de la cultura eslava.