Mira quina estrella

Què faries si una nit una preciosa estrella del firmament que xarra com una cotorra i plora com una magdalena entrara a la teua habitació? I si volguera anar a l’escola amb tu i s’enamorara del xiquet més simpàtic del barri? Per a Neus, la seua nova amiga, esdevé un autèntic maldecap, però l’amistat que sent per ella l’ajudarà a superar tots els problemes.

Autoria: Josep Vicó, Maria Jesús Bolta
Núm. col·lecció: 79
Edat: a partir de 8 anys
Pàgines: 88
ISBN: 9788476606377
Format: 13 x 20,5 cm
Il·lustració: Josep Vicó

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Josep Vicó

Josep Vicó (Quart de Poblet, 1968) és dibuixant i il·lustrador. La seua dedicació professional s’ha desplegat, fonamentalment, en el camp del disseny i la il·lustració, com a cartellista, il·lustrador de literatura infantil i juvenil i de llibres de text, i dibuixant en publicacions periòdiques. És autor, entre altres, de l’àlbum il·lustrat Més que llibres i del Diccionari visual.

Maria Jesús Bolta

Maria Jesús Bolta (Meliana, 1958) és escriptora i traductora. Llicenciada en Filologia Romànica, ha treballat de professora de llengua i literatura en un institut de secundària. Escriu obres per a infants i joves. Les mans d’Amiel (Premi Samaruc), Pellroja, rostre pàl·lid (Premi Vila de l’Eliana), Vull jugar (Premi Vaixell de Vapor i Premi Samaruc), Qui t’ha dic que el món era blanc? (Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre), Animals! (Premi Josep Maria Folch i Torres) i El cel és blau (Premi de Narrativa Infantil Carmesina de la Safor) en són algunes.