Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Robinson Crusoe

El jove Robinson Crusoe naufraga en un viatge per mar, i acaba passant vint-i-huit anys de la seua vida en una illa remota. Allí viurà moltes aventures amb el seu inseparable company Divendres,

a qui va salvar d’una mort segura a mans d’una tribu de caníbals. L’obra estrella de l’escriptor Daniel Defoe torna amb una adaptació il·lustrada per al públic juvenil.

Amb una gran fidelitat a l’original, Jesús Cortés ha sabut acostar als joves el gran èxit de Daniel Defoe, considerat el pare de la novel·la anglesa. Cortés ha adaptat altres clàssics com Els tres mosqueters, Les aventures de Huckleberry Finn i Frankenstein, publicats també en aquesta col·lecció.

Autoria: Daniel Defoe
Núm. col·lecció: 216
Edat: a partir de 12 anys
Pàgines: 208
ISBN: 9788490268032
Format: 13 x 20,5 cm
Il·lustració: Antonio Sánchez

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Daniel Defoe

Daniel Defoe (Londres, 1660 - Moorfields, 1731) fou un destacat periodista i escriptor anglés, considerat el fundador de la novel·la realista a la Gran Bretanya. Després de passar gran part de la seua vida com a periodista, en tres anys va publicar les tres obres literàries que l'han fet cèlebre, tot i que va escriure més de 500 obres: Robinson Crusoe, la primera novel·la anglesa; Gràcies i desgràcies de la famosa Moll Flanders, i Diari de l'any de la pesta, un dels primers reportatges periodístics de la història.