Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'enigma de l'esfinx

PREMI EUROPEU DE DIVULGACIÓ CIENTÍFICA ESTUDI GENERAL

L’enigma grec de l’esfinx és el fil conductor d’una obra que se serveix dels últims descobriments de les ciències biomèdiques per a explicar-nos la nostra naturalesa física. Així, recorrerem les tres edats de l’ésser humà, des que una minúscula cèl·lula es converteix en una persona adulta fins que arriba a l’última etapa de la vida. De fet, l’envelliment generalitzat de la població planteja nous problemes que estimulen la curiositat dels científics. Les investigacions que aquests efectuen sobre les malalties mentals, els càncers i les alteracions degeneratives estan proporcionant sorpreses espectaculars. L’enigma de l’esfinx és una invitació, amena i senzilla, a aprofundir en aspectes fonamentals de la biologia humana.

Autoria: Francisco Armesto, Constantino Armesto
Núm. col·lecció: 8
Pàgines: 208
ISBN: 9788476605639
Format: 13 x 20,5 cm
Traducció: Josep Franco
Coberta: Almar

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Francisco Armesto

Francisco Armesto ha publicat en Bromera, juntament amb Constantino Armesto, L’enigma de l’esfinx. Aquesta obra va guanyar el 1999 el Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General.

Constantino Armesto

Constantino Armesto ha publicat en Bromera, juntament amb Francisco Armesto, L’enigma de l’esfinx. Aquesta obra va guanyar el 1999 el Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General.