Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El segle de l'ecologia

Els grans problemes ambientals que té plantejats el nostre planeta, com ara l’erosió de la biodiversitat, la destrucció accelerada d’hàbitats, la pèrdua de sòl fèrtil, la contaminació o el canvi climàtic, persisteixen i s’agreugen. Generalment només ens ocupem de les qüestions més immediates o pròximes, la qual cosa no vol dir que les resolguem. Els reptes globals tenen una base ecològica que no sempre es coneix adequadament i la solució, si n’hi ha, ha de passar pel coneixement científic i per reconduir els comportaments instintius de la nostra espècie.

Autoria: Joandomènec Ros
Núm. col·lecció: 15
Pàgines: 320
ISBN: 9788476609569
Format: 15 x 23,5 cm
Traducció: Juli Peretó
Coberta: Pere Fuster

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Joandomènec Ros

Joandomènec Ros (Barcelona, 1946) és un biòleg català, catedràtic d'Ecologia de la Universitat de Barcelona. Des del 2013 és el president de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) i des del 2015, el rector de la Universitat Catalana d'Estiu.

Doctor en Biologia per la Universitat de Barcelona, és especialista en biologia i ecologia d'organismes i comunitats bentòniques en el medi marí, aspectes sobre els quals ha publicat una dotzena de llibres, així com articles en diverses revistes científiques. El seu camp de treball també s'ha centrat en la conservació de la natura i l'ecologia general.