Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Gramàtiques extraterrestres

PREMI EUROPEU DE DIVULGACIÓ CIENTÍFICA ESTUDI GENERAL

 

És possible la comunicació amb altres formes de vida fora del nostre planeta? Amb qui, amb què i com podríem establir aquesta comunicació, si és que hi ha algú a l’altra banda? Aquesta obra aborda la recerca científica d’intel·ligència extraterrestre, allò que avui coneixem amb el nom de SETI (Search of Extra Terrestrial Intelligence), una recerca que, si acabara amb èxit, provocaria un xoc que commouria la nostra societat. Res no tornaria a ser igual.

Arran d’aquesta inquietud, Gramàtiques extrater-restres, Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General, ens parla d’allò que sap la ciencia actual sobre l’origen de la vida i la seua possible presència a la resta de l’Univers, alhora que aprofundeix en els programes i els mètodes de recerca. L’autor tracta també el problema del llenguatge de la comunicació i comenta, a través de l’estudi de la vida animal al nostre planeta, si és possible descobrir i entendre un llenguatge extraterrestre.

Autoria: Fernando J. Ballesteros
Núm. col·lecció: 25
Pàgines: 240
ISBN: 9788498242089
Format: 15 x 23,5 cm
Traducció: Josep Franco
Coberta: Fernando J. Ballesteros

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Fernando J. Ballesteros

Fernando J. Ballesteros és doctor en Ciències Físiques per la Universitat de València. En 2014 fou anomenant cap d’instrumentació de l’Observatori Astronòmic d'eixa universitat, càrrec que va ocupar fins a 2022. El seu camp d’investigació és l’astrobiologia i fou codirector del programa de ciència de RNE Los sonidos de la ciencia. Ha publicat més d’una desena de llibres, entre els quals destaquen Gramàtiques extraterrestres, que va guanyar el Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General el 2006, i Fractales y caos. La aventura de la complejidad, que va meréixer el Prisma de Bronce el 2016.