Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Vosaltres, paraules. Vint-i-cinc anys de poesia al País Valencià

Vosaltres, paraules recull un ampli panorama de la poesia publicada al País Valencià al llarg dels últims vint-i-cinc anys. Un període prou extens que ens parla de la força lírica de les paraules, de l’eclosió i consolidació de veus, de la riquesa i varietat de models que s’han produït de 1974 ençà...

Autoria: Lluïsa Julià, Teresa Pascual
Núm. col·lecció: 55
Pàgines: 192
ISBN: 9788476607701
Format: 15 x 23,5 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Lluïsa Julià

Lluïsa Julià (Barcelona, 1958) és una escriptora catalana, professora de secundària i estudiosa sobre la vida i obra de Joaquim Ruyra i la literatura escrita per dones. Catedràtica de Llengua i Literatura Catalana i doctora en Literatura Catalana, ha estat becada a Gran Bretanya i a la Universitat de Yale per a fer estudis literaris. Entre el 2001 i el 2009 fou secretària general de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana. El 2017 va publicar Maria-Mercè Marçal. Una vida, la primera biografia de Maria-Mercè Marçal.

Teresa Pascual

Teresa Pascual (Grau de Gandia, 1952) és una poetessa valenciana. Llicenciada en Filosofia per la Universitat de València, va treballar a l'IES Ausiàs March de Gandia fins al curs 2012-2013, quan es va jubilar per centrar-se en la poesia. És membre del PEN Català, del PEN Club Internacional, de l'Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i del Centre d’Estudis i Investigacions Comarcals Alfons el Vell de Gandia. Entre les seues obres destaquen els poemaris Les hores (Premi Vicent Andrés Estellés), El temps en ordre (Premi Crítica Serra d’Or) i Rebel·lió de la sal (Premi de la Crítica Catalana).